آیا احتمال پارگی یا شل شدن پروتز سینه وجود دارد؟ زندگی ایده آل لیپوماتیک | کویتوس


مطالعات نشان می دهد که احتمال پارگی پروتز نمکی در 3 سال اول 3-5 درصد و در 5 سال اول 10-7 درصد است. خطری برای بیمار و خود بیمار محسوب می شود. در این حالت ، پروتز سینه باید تعویض شود. در مورد پروتزهای ژلی ، احتمال پاره شدن پروتز ژل را کنترل کنید ، زیرا ممکن است بدون علامت باشد و در بسیاری از موارد MRI سازمان غذا و داروی ایالات متحده هنگام جایگزینی پروتز ، کنترل را پس از سه سال به دست بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید